Oglas

omiljeni prilog

Ovo su najbolji načini za podgrijavanje krumpira

author
N1 Info
01. lip. 2025. 18:10
pečeni krumpir, krumpir
Pixabay

Krumpir je prikladan prilog za razna jela, a mnogi ga rado grickaju bez dodataka kada se pripremaju kao pomfrit, a važno je i znati kako ga pravilno podgrijati kako bi ostao ukusan.

Oglas

Krumpir nakon pripreme brzo postane gnjecav, a kada ga podgrijavate važno je da to ne radite u mikrovalnoj jer će upravo zbog zbog neujednačene temperature postati gnjecav.

Također, ulje u kojem su se krumpiri pržili tijekom zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici poprimit će "zagoreni" okus.

Najbolje je podgrijati krumpir na štednjaku, u većoj posudi, na umjerenoj temperaturi, gdje je potrebno cijelo vrijeme miješati krumpir dok se potpuno ne zagrije.

Budući da prženi krumpir već ima ulja, nije potrebno dodatno ulje. Osim toga, bitno je paziti da se krumpiri u tavi ne dodiruju, jer će zagorjeti i neće biti hrskavi, prenosi klix.ba.

Kada se krumpir zagrije, ocijedite višak masnoće, dodajte prstohvat soli i uživajte u njegovom okusu.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama